NA RUJEVICI „BJELOVAR“ I „TRIGLAV“: U prodaji komplet ulaznica za polusezonu 2016./2017.

Pripremna utakmica između Rijeke i Bjelovara odigrat će se u četvrtak (19. siječanj) u 15 sati u kampu HNK Rijeka

Utakmica je prvotno bila zakazana za utorak (17. siječanj) u 15 sati, ali je odgođena zbog vremenskih uvjeta.

Uz ogled u četvrtak izabranike Matjaža Keka u subotu (15 sati) u kampu HNK Rijeka očekuje pripremna utakmica protiv Triglava.

“Kad ćeš ako nećeš sad?!”: kupi pretplatu za polusezonu i navijaj za Rijeku

Hrvatski nogometni klub Rijeka od utorka 17. siječnja u prodaju pušta komplet ulaznica za polusezonu 2016./2017.

Nogometaši Rijeke trenutno su vodeća momčad prvenstva sa šest bodova prednosti ispred Dinama i u drugi dio sezone kreću po ono što svi navijači sanjaju – naslov prvaka.

U tome će im trebati i glasna podrška s tribina, a za sve koji nisu nabavili svoj komplet ulaznica za ovu sezonu, ovo je idealna prilika. Jer kao što poruka kaže: Kad ćeš ako nećeš sad!, poručuju s mrežnih stranica HNK Rijeka.

U kompletu ulaznica za polusezonu uključeno je osam domaćih utakmica MAXtv Prve lige, te utakmica polufinala Kupa Hrvatske što je uključena i u sve komplete koje su navijači već kupili ove sezone.

Popust od 50 posto za bilo koji sektor dobit će svi članovi koji kod Sava osiguranja sklope ugovor za bilo koje osiguranje. Popust je ostvariv uz predočenje bona koji će dobiti od Sava osiguranja kod sklapanja ugovora*

Posebne popuste i ovoga puta na I tribini imat će umirovljenici, nezaposleni, studenti i učenici dok djeca do 14 godina imaju 50 popusta na sve sektore.

Pogodnosti i popusti kod kupnje kompleta ulaznica vrijede isključivo za članove HNK Rijeka i ne mogu se međusobno kombinirati.

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka je od 15 do 19 sati.

Sve informacije možete saznati na – http://www.nk-rijeka.hr/kompleti-ulaznica/

* točni uvjeti za popust kupon na raspolaganju u poslovnicama Sava osiguranja u Rijeci – Osječka 37 (skurinje@sava-osiguranje.hr) i Preluk 10 (kastav@sava-osiguranje.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari