NOVA PODLOGA

KRIMEJA: Nova ploha od umjetne trave oduševit će najmlađe igrače Orijenta 1919!

Foto: Mateo Levak/Riportal.hr

Na Krimeji ni u vrijeme korona-krize nisu “spavali” – na stadionu se neprestano radi

Dotjeruje se stadion, “od glave do pete” – od travnjaka do tribina i drugih prostora kluba.

No ono što će najviše obradovati najmlađe igrače jest nova trening ploha iza gola na “sjeveru”, u potpunosti prekrivena umjetnom travom najviše kvalitete!

Iza sjevernog gola postavljeno je, naime, 930 kvadratnih metara umjetne trave čime su znatno popravljeni uvjeti za trening najmlađih kategorija.

Investiciju je potpomogao Grad Rijeka, a radove su izveli radnici tvrtke Guste zidine. Još prošle godine, iza gola na “jugu” klub je uložio vlastiti novac u postavljanje 600 kvadratnih metara umjetne trave koja će također poslužiti igračima za trening.

“Ono što je najvažnije, ove nove površine omogućit će treniranje tijekom cijeloga dana, u skupinama od 30 dječaka po treningu”, rekao nam je Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919 i bivši vratar »crvenih« koji se još jednom zahvalio Gradu Rijeci na pomoći pri realizaciji ovog zahvata na korist najmlađih.

Foto: Mateo Levak/Riportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views