MRK Kozala i Decathlon osnovali školu rukometa

Iako je rukometna škola MRK Kozale već dugi niz godina poznata diljem Lijepe naše, uprava kluba odlučila je pojačati napore kako bi što više djece dobilo što kvalitetnije uvjete prilikom treniranja rukometa

Tako je riječki sportski krug bogatiji za novi sportski program koji je rezultat zajedničke suradnje između MRK Kozala i Decathlon Hrvatska pod imenom „Decathlonova škola rukometa“, a sve pod vodstvom rukometnog kluba s Kozale.

Projekt je osmišljen sa strane voditelja škole rukometa MRK Kozale, a za cilj ima poticanje, razvijanje i unapređivanje rukometa kao sporta kao i poticanje što većeg broja djece na uključivanje u aktivno bavljenje sportom i sportskim aktivnostima. Program škole rukometa održava se u sportskim dvoranama OŠ Srdoči i OŠ Kozala, s tendencijom širenja i na druge lokacije.

Polaznici će, uz redovne tjedne treninge i rukometne turnire, također pohoditi i razne sportsko-rekreacijske manifestacije.

Iz RK Kozala najavljuju i organizaciju velikog broja sportsko-edukacijskih izleta u prirodu koji će biti omogućeni svim polaznicima škole rukometa. S obzirom da je ovaj projekt jedan od prvih na riječkom području s ovako razvijenim programom, očekuje se veliki interes oko upisa djece svih dobnih skupina.

“Upisi u rukometnu igraonicu obavljaju se za djecu dobi od 5 do 7 god, a za školu rukometa od 7 navršenih godina”, kazala je voditeljica programa i trenerica Suzy Topić.

Rukometna škola MRK Kozale broji preko 80 članova, a cilj vodstva kluba je taj broj povećati kako bi što veći broj djece zainteresirali za sport, a posebice rukomet. Hvale je to vrijedan projekt koji širi riječku lepezu sportskih akademija!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari