20 NATJECATELJA

Galerija | Na Platku održan atraktivni 1. Platak Snowboard Session; Riječanin Marko Gačić je pobjednik

Foto: Karlo Čargonja

Riječanin Marko Gačić pobijedio je na prvom Platak Snowboard Sessionu, međunarodnom natjecanju u big air disciplini koje je u subotu 5. ožujka održano na Platku

Dno staze Radeševo na Platku, brdu uživanja iznad Rijeke, je ugostilo snowboardere iz regije na Platak Snowboard Sessionu.

Među natjecateljima svojim umijećem, stilom i s nekoliko trikova preko glave istaknuo se Riječanin Marko Gačić (prvo mjesto), a slijedili su ga Emanuel Bastaja iz Lovrana (drugo mjesto) i Matko Petišić iz Zagreba (treće mjesto).

Atraktivno natjecanje u skokovima s big air skakaonice pratili su brojni posjetitelji i posjetiteljice Platka, a svaki skok i trik pomno je proučavao sudački par Morena Makar (hrvatska olimpijka i bivša reprezentativka) i Vid Barić (bivši reprezentativac).

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Novinar: PETAR BALJAK
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ

Među dvadeset natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Rusije i Slovenije, našla se i jedna natjecateljica – Nikolina Mišeta.

Natjecanje je u ime Primorsko-goranske županije otvorio županijski vijećnik Leo Pavela (KIGO platforma).

Na dnu staze Radeševo su održani i Dani otvorenih vrata sportova na snijegu koje je organizirao Zbor učitelja i trenera na snijegu Primorsko-goranske županije. Zainteresirani građani svih dobi mogli su besplatno isprobati snowboard, snowbike, skijanje i skijaško trčanje.

Platak Snowboard Session organizirao je Snowboard klub Nine uz podršku Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera. Manifestaciju podupiru Goranski sportski centar, Zagrebačka pivovara i Kigo.hr.

Foto: Karlo Čargonja

Foto: Karlo Čargonja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari