POBJEDA! Kauboji pobijedili Austriju, vrijedni bodovi u borbi za polufinale!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavila je s uspješnim nastupima na Europskom prvenstvu. Hrvatska-Austrija 27-23

Susret protiv Austrije u okviru prvog kola glavne runde riješen je pozitivno! Iako je protivnik bila reprezentacija koja još uvijek ne zna za poraz na Europskom prvenstvu, Hrvatska je bila dominantna i osvojila važne bodove u borbi za polufinale.

Grafika: Sportnet.hr

Hrvatska je odigrala fantastičnu obranu u prvom poluvremenu, domaćin je u prvih 30 minuta zabio samo osam golova i to je bio ključ trijumfa. U nastavku su Duvnjak i društvo samo održavali veliku prednost i mirno su utakmicu priveli kraju.

Rezultati by SofaScore

 

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

U nastavku utakmice Austrija se niti jednom nije uspjela primaknuti na manje od četiri gola razlike. Kada bi domaćini i zaprijetili približavanjem, u tome ih je s nekoliko odličnih obrana spriječio Marin Šego.

Marin Šipić Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Zlatko Horvat sa šest golova, po pet su dodali Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, dok su kod Austrije najbolji bili Robert Weber sa šest i Gerald Zeiner s četiri pogotka.

Izbornik Hrvatske Lino Červar Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sljedeću utakmicu Hrvatska će igrati u subotu u 20.30 sati protiv Njemačke.

Zlatko Horvat Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Marin Šego Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Cindrić Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari