PROSLAVA ROĐENDANA U KLUBU: Najviše pitanja članova oko pretplate i gradnje „Nove Kantride“

Hrvatski nogometni klub Rijeka u petak je nastavio s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu

I ovoga puta članovi su u dvije skupine dobili priliku vidjeti kako funkcionira njihov klub, u kojim se prostorijama odvijaju najzanimljivije stvari kao što je potpisivanje novih igrača, te kakav je osjećaj izaći kroz tunel na glavni travnjak.

rockas4

Članovi su najviše pitanja postavljali vezano za pretplatu za nadolazeću sezonu, pitanja oko uvjeta na stadionu, gradnji nove Kantride, pa i doping kontrole i koliko često posjećuje Rujevicu.

rockas2

Neki su se u šali požalili i na vatromet koji je preglasan pa tako i supruge znaju da je utakmica završila i daje vrijeme za poći kući. Već po uhodanom scenariju obje skupine prošle su kroz press, urede kluba, svlačionice, tunel koji vodi na travnjak… Poseban je gušt bio sjesti i uživati u pogledu iz predsjedničkog skyboxa i fotografijom sačuvati vrijednu uspomenu.

rockas3

Na kraju je uslijedilo i zajedničko slikanje na tribinama, te odlazak u hospitality gdje ih je dočekala rođendanska torta.

rockas5

Klub je svojim članovima zaželio: Sretan rođendan, a oni su mu odgovorili poželjevši puno uspjeha u novoj sezoni. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari