“VRUĆE IGRE” NA TRIBINAMA: Malobrojna Armada šutjela, “istok” i “zapad” dovikivali “Tko ne skače Dinamovac je” i “Sjeverne p…e”!

Foto: Riječanin

Momčad Rijeke u večerašnoj je utakmici s visokih 5:1 pobijedila Rudeš, no kao što je na terenu bilo “dinamitno”, zabavno je bilo i na tribinama!

Malobrojni pripadnici Armade sukladno prethodnim najavama odšutjeli su i odsjedili cijelu utakmicu, mada je susret prštao uzbuđenjima i situacijama nakon kojih se svaki prosječni nogometni zaljubljenik hvata za glavu – ili za srce. (OVDJE)

Međutim, Armada – ljuta na novog trenera Rijeke Igora Bišćana zbog “neoprostivog grijeha” iz Bišćanove mladosti u dresu Dinama – ne da se tek tako uzbuditi pa je stoički izdržala i pomalo provokativne povike s “istoka i “zapada” – “Tko ne skače Dinamovac je”, a u jednom trenutku se začula i najnovija varijacija one poznate Armadine – “Centralne p…e”.

U ovoj novoj verziji navijači s “istoka” i “zapada” sporadično su izvikivali “Sjeverne p…e”, pokušavajući na taj način u polušaljivom tonu animirati Armadu na glasnu podršku igračima Rijeke, istodobno dočekavši i “revanš” za godine slušanja onog prvonavedenog uzvika.

Treba napomenuti da se na Rujevici okupio i pristojan broj gledatelja – njih 3.428, što je sasvim pristojan broj navijača za ovaj neuobičajen termin prvenstvene utakmice – ponedjeljak navečer.

A u obzir treba uzeti i činjenicu da je tijekom cijele večeri slabije ili jače padala kiša te podatak da je sjeverna tribina stadiona bila poluprazna.

Po izlasku s terena nakon utakmice igrači Rijeke tradicionalno su se zahvalili svim gledateljima na podršci, a treba reći da su s onih “glasnih” tribina i igrači i trener Bišćan dobili veliki aplauz podrške!

Rijeka je pobijedila, i to je najvažnije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views