(FOTOGALERIJA) NOVOSTI U KAMPU HNK RIJEKA: Najvažniji klupski trofeji dobili svoje mjesto; tunel tjera „strah u kosti“ gostima

Kako je iz tvrtke Stadion Kantrida odnosno HNK Rijeka i najavljivano još od otvaranja kampa i stadiona HNK Rijeka na Rujevici prije par mjeseci, radovi na uređenju tog velebnog kompleksa nastavljaju se praktički danonoćno.

Tako je posljednjih dana tunel koji vodi do glavnog travnjaka zasjao novim sjajem – zidove tunela sada krase golemi prikazi prvotimaca HNK Rijeka u prilično goropadnom stavu, pa možemo pretpostaviti da gostujućim igračima neće biti baš svejedno gledati u Močota, Sharbu, Moisesa i ostale u nadnaravnoj veličini dok čekaju na ulazak na travnati teren. Tako se ponekad dobivaju psihološke bitke i prije početka utakmice!

No ono najvažnije, prestižni klupski trofeji dobili su svoje mjesto – nakon postavljanja tapeta u hospitalitiju stigli su i prvi trofeji koji će krasiti ovaj prostor. Riječ je o dva trofeja koje su Riječani dobili kao pobjednici nekadašnjeg Kupa maršala Tita, što je – kada se osvrnemo na kvalitetu današnjeg prvenstva odnosno prisjetimo konkurencije u bivšoj državi kada su osvojeni ovi naslovi – sigurno najveći sportski uspjeh u klupskoj povijesti.

Staklena ograda sada je postavljena kroz cijelu Z tribinu što će osobama s invaliditetom olakšati praćenje utakmice.

Radovi se nastavljaju i na produženju travnjaka na mix igralištu ispod južne tribine.

09 radovi kamp 08 igrači tunel 07 tribine invalidi 06 igrači tunel 05 povijest kluba 04 tunel 03 kup juge 02 tribine 01 tunel

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari