(FOTOGALERIJA) Uzbudljivi finalni mečevi ženske odbojke na pijesku u Ičićima privukli mnoštvo posjetitelja

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Od 8. do 11. kolovoza KOP Opatija i Hrvatski odbojkaški savez već tradicionalno su ugostili su najbolje odbojkaške “pjeskaše” iz Hrvatske, Slovenije i Srbije na popularnoj plaži u Ičićima.

Rekordne 22 ekipe u ženskoj, i 20 ekipa u muškoj konkurenciji garantirale su još jedan odbojkaški spektakl u Ičićima.

U muškoj konkurenciji naslov je uspio obraniti slovenski par Nejc Zemljak i Jan Pokeršnik, srebro su osvojili Ivan Zeljković i Črtomir Bošnjak, dok je bronca pripala Aleksandru Gavrilovu i Nenadu Šormazu.

U ženskoj konkurenciji zlato su osvojile braniteljice naslova Sara Radanović i Valentina Vrbanc, srebro je otišlo u Srbiju – Nini Škarić i Aleksandri Aleksić, dok je bronca pripala slovenskom paru Jeleni Pešić i Ani Skarlovnik.

Nagradni fond u iznosu od 50 tisuća kuna privukao je vrsne sportaše i monogobrojnu publiku koja je besplatno mogla uživati u utakmicama.

Osim sporta, za vrijeme trajanja turnira na plaži u Ičićima bilo je i zabave uz glazbeni dio za koji je bio zadužen Luminol kolektiv, koji je organizirao beach party, a osim renomiranih DJ-eva nastupila je i mlada opatijska rap grupa Reinkarnacija.

Evo kako su izgledali detalji utakmica koje je zabilježila naša kamera:

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari