Grad Rijeka po ubrzanom je postupku pronašao novi prostor za treniranje za svoju vrhunsku sportašicu

Najbolja hrvatska streljačica, olimpijka Snježana Pejčić, preselila se iz neadekvatnih prostora bez elementarnih uvjeta za trening u streljanu sportskog centra 3. maj. Trofejna Riječanka, kao prva od svih naših olimpijaca, još se lani kvalificirala na Olimpijske igre u Riju 2016.

Grad Rijeka po ubrzanom je postupku pronašao novi prostor za treniranje za svoju vrhunsku sportašicu. Dobila je termine u kvalitetnijoj streljani u kojoj, za promjenu, ima struje i tekuće vode i opet se može normalno pripremati za Rio.

Pa mi smo tek došli, napredak, imamo 10 metara, mete koje su naše i to je to. Ne treba nam puno, nama je trebao samo prostor, rekla je Pejćić.

Dakle i to je riješeno, Snježana se može posvetiti isključivo streljaštvu. Lani je ponovno imala fenomenalne rezultate koje s ponosom navodi, ali i kaže – slijedi još godinu i pol dokazivanja do Olimpijskih igara.

Pa definitivno to moje drugo mjesto na prvenstvu Svijeta, kvotu za Rio i pobjedu na finalu Svjetskog kupa koja je uz olimpijsku medalju i svjetsku sigurno u istom rangu.(HRT)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja