NAKON USPJEHA U SVJETSKOM KUPU

Mlada Sungerčanka Leona Popović za nastup na SP pripremat će se i na Platku

Naša Leona Popović ostvarila je proteklog vikenda svoj rezultat karijere u utrkama Svjetskog kupa u slalomu. Ove sezone je napravila veliki iskorak u utrkama i od nje se mogu očekivati najveći dometi

No, nakon nastupa u svim najslavnijim skijalištima, trening na Platku ipak joj je posebno drag.

U četvrtak i petak 2. i 3. veljače, na Platku će u sklopu priprema za natjecanje na Svjetskom prvenstvu trenirati i hrvatska reprezentativka Leona Popović, članica Ski kluba Rijeka. Leona će odraditi dvodnevni veleslalomski trening na stazi Radeševo 2 u prijepodnevnim satima.

S obzirom da četvrtkom Radeševo s radom počinje u 12:00 sati u režimu dnevno-noćnog skijanja, organizacija treninga neće utjecati na dostupnost staze za posjetitelje dok će u petak Radeševo 2 posjetiteljima biti na raspolaganju nakon 11 sati. 

Podsjećamo, Zrinka Ljutić zauzela je treće mjesto u slalomu kojeg su u nedjelju skijašice vozile za Svjetski kup u Špindlerovom mlinu a Leona Popović je bila odlična peta.

Stoga, ako želite vidjeti našu skijašicu Leonu, zaputite se sutra u jutarnjim satima na Platak!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari