ODLIČNO

Uspješno završena pretprodaja HNK Orijent 1919 FAN Tokena pod imenom „ORI“

Uz Hrvatski nogometni savez (HNS) i GNK Dinamo od sada je HNK Orijent 1919 jedini hrvatski nogometni klub koji je uspješno lansirao svoj token u svijet kriptovaluta

U HNK Orijentu 1919 zadovoljni su uspješnim startom  lansiranja navijačkog FAN Tokena u svijet kriptovaluta.

Tim povodom medijima i javnosti su odaslali priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti:

“Ponosni smo što Vam 7 dana nakon najave početka pretprodaje $ORI Tokena priopćavamo kako je ista uspješno završena! Naime, šestog dana pretprodaje ostvareno je potrebnih 100 BNB-a, unaprijed definiranog potrebnog iznosa SoftCap-a koji garantira siguran izlazak Orijentovog tokena na tržište kriptovaluta.

I ne samo to, ukupno je u 7 dana pretprodaje prodano:

  • 82 BNB-a (što je u trenutku pisanja ovog priopćenja iznosilo 487.382,56kn)
  • 075 $ORI Tokena pronašlo je svoje vlasnike

Uz Hrvatski nogometni savez (HNS) i GNK Dinamo jedini smo hrvatski nogometni klub koji je uspješno lansirao svoj token u svijet kriptovaluta.

Uspješno okončanje ovog projekta još je jedan u nizu dokaza koji potvrđuje da „črljeno-beli“ Klub s Krimeje ima zajednicu vjernih navijača i simpatizera, pravih sponzora i partnera, radi koje je u vrhu – nogometno, organizacijski, infrastrukturno, a sada i u segmentu digitalizacije.

Potrebno je 48h od završetka pretprodaje kako bi kriptovaluta bila dostupna na burzi, odnosno kako bi se započelo s njenim trgovanjem.

Ono što već sada znamo jest da će Orijent 1919 u budućnosti svojim navijačima ponuditi brojne interakcije, nagradne igre, mogućnosti glasanja, osvajanja tokena i mnoge druge stvari kojima se već i sami veselimo. Kao što smo i obećali, zajedno ulazimo u svijet kriptovaluta i zajedno kreiramo Orijentovu sutrašnjicu.

VIDEO DANA:

Veselimo se i Orijentovoj mobilnoj aplikaciji koja će u narednim danima zaživjeti u potpunom ruhu i vjernim navijačima, ali i svim ostalim korisnicima, ponuditi klub nadohvat ruke.

Preuzimanjem aplikacije korisnik ulazi u pomno dizajniran „črljeno-beli“ svijet unutar kojeg će osim kupnje pretplatnih i drugih karata, moći kupiti sve proizvode iz fan shopa, koristiti se posebnim pogodnostima poput popusta kod tvrtki-partnera, uživo pratiti promjene u poretku drugoligaškog društva i još mnogo toga.

FAN Token unutar aplikacije moći će se kupiti od 1. travnja 2022. godine. U zato zadanom trenutku, kupljene tokene korisnici će moći koristiti i unutar aplikacije, utrošiti ih na štošta, ali i kroz pojedine nagradne igre osvojiti pokoji ORI.

Ovim putem još jednom veliko hvala svima koji su prepoznali i ovaj Orijentov projekt i zajedno s nama napravili još jedan veliki korak naprijed. Vavek naprvo!”, poručili su iz HNK Orijent 1919.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari