RAZMJENA IGRAČA

HNK Rijeka, HNK Orijent 1919 i NK Grobničan potpisali ugovor o suradnji

Hrvatski nogometni klub Rijeka potpisao je ugovore o suradnji s HNK Orijent 1919 i NK Grobničan, a sve u okviru “Pravilnika o suradnji” Hrvatskog nogometnog saveza.

U nadolazećoj sezoni mladi nogometaši Rijeke do 21 godine imat će priliku skupljati vrijedne minute u dresu Orijenta odnosno Grobničana.

Nastavak je to suradnje s klubovima u regiji i nova inicijativa za razvoj i napredak nogometa u riječkom prstenu.

– Nakon Rijeke na riječki pogon, mislim da je i suradnja s Orijentom i Grobničanom dobra suradnja i sjajna prilika za naše mlade igrače da se imaju priliku razvijati i pomoći klubovima s kojima surađujemo u njihovom napretku. Jako smo sretni što smo dogovorili suradnju s Orijentom i Grobničanom jer svima nam je u interesu da klubovi u regiji ostvaruju dobre rezultate, rekao je Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka.

Filip Dujmović, Filip Braut, Ibrahim Djibrila i Mislav Zadro iz Rijeke u idućoj sezoni igrat će u redovima Orijenta, dok će HNK Rijeka u idućem periodu još nekoliko igrača staviti na dvojnu registraciju, te će isti, uz Rijeku, moći nastupati u dresu Orijenta.

– Mogu reći da sam jako zadovoljan i sretan što se suradnja između Rijeke i Orijenta nastavlja, rekao je Marinko Koljanin, direktor Orijenta 1919.

U redove Grobničana na početku ove zajedničke suradnje na posudbu će otići Antonio Galešić i Karlo Valjan.

– Mogu istaknuti da smo jako zadovoljni suradnjom s Rijekom, Galešić i Valjan doći će kod nas posudbu. Imamo velike ambicije i vjerujem da će suradnja između Rijeke i Grobničana biti na obostrano zadovoljstvo, rekao je Danijel Jurić, izvršni dopredsjednik NK Grobničan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari