HNK Rijeka i Sava Osiguranje produžili suradnju

Radi se o važnom trenutku u novijoj povijesti kluba jer Sava će ujedno postati prvi sponzor čiji će se logo pojaviti na dresu HNK Rijeka od kada je Social Sport preuzeo većinski udio vlasništva riječkog prvoligaša

Hrvatski nogometni klub Rijeka produžio je sponzorski ugovor za tri i pol godine sa Sava Osiguranjem iz Slovenije.

Radi se o važnom trenutku u novijoj povijesti kluba jer Sava će ujedno postati prvi sponzor čiji će se logo pojaviti na dresu HNK Rijeka od kada je Social Sport preuzeo većinski udio vlasništva riječkog prvoligaša.

Sava Osiguranje je drugo najveće osiguravateljsko društvo u regiji i HNK Rijeka je počašćen što je i van granica prepoznat brend Rijeke koji raste iz dana u dan i na putu je približavanja najvišim europskim standardima što dokazuju i rezultati u prvom dijelu ove polusezone.

– U Sava Osiguranju smo izuzetno ponosni da možemo nastaviti sponzorstvo s HNK Rijeka, kojem su dosadašnji sponzori bilI oba Velebita. Našim udruživanjem i na hrvatskom tržištu, kao i ovim sponzorstvom pokazujemo svoje ambicije za nastavak rasta i razvoja. Vjerujemo da će HNK Rijeka naslov jesenskog prvaka nadograditi naslovom državnog prvaka na kraju prvenstva!, izjavio je David Kastelic, predsjednik uprave Sava osiguranja d.d.

– Nadam se da će Sava osiguranje iduće godine biti na dresu momčadi u Ligi prvaka. Zahvaljujem se i nadam se da će to biti poziv svima da nam se pridruže, a ponosni smo na to da ste vi uz nas. Nadam se da će Riječani i svi koji navijaju za Rijeku postati korisnici Sava Osiguranja i na taj način pomoći vama kao što vi pomažete klub, ustvrdio je predsjednik Damir Mišković.

Suradnja HNK Rijeka i Sava Osiguranja puno je više od sponzorske suradnje, radi se o dugoročnom strateškom partnerstvu što će Rijeci pomoći pri nadogradnji kluba na svim razinama i od kojeg će koristi imati i navijači kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari