KAPETANI ODLUČILI: Franko Andrijašević najbolji je igrač MAXtv Prve lige u 2016. godini!

O dominaciji Rijeke govori podatak da je u TOP 10 najboljih čak šest igrača Bijelih! Andrijašević je u foto-finišu na kraju pobijedio Dinamovca Soudanija, koji je vodio do samog završetka glasanja

Rijekin Franko Andrijašević najbolji je igrač MAXtv Prve lige u 2016. godini, odlučili su kapetani hrvatskih prvoligaša u suradnji s tportalom.

Andrijašević je u foto-finišu na kraju pobijedio Dinamovca Soudanija, koji je vodio do samog završetka glasanja, no pobjedu je na kraju Andrijaševiću donio njegov suigrač i kapetan Rijeke Mate Maleš.

Osim njega, Franku su po 10 bodova dodijelili i kapetan Intera i Lokomotive.

“Franko Andrijašević cijelu godinu igra na najvišoj razini, kako u dresu Rijeke, tako i dok je bio igrač Lokomotive. Odmah po dolasku u Rijeku pokazao je kvalitete i odlično se uklopio te čini razliku na travnjaku. Iza njega je Filip Bradarić, a u ovaj izbor mogao bih staviti cijelu prvu momčad Rijeke jer svi igrači to zaslužuju. Bradarić odlično igra već dulje vrijeme, u kontinuitetu je važan kotačić prve ekipe i to treba istaknuti. Mario Gavranović igra u odličnoj formi od trenutka kada je stigao u Rijeku. Kvaliteta, tehnika i osjećaj za gol su urođeni i to pokazuje na svakoj utakmici. Ristovski ima strašnu mogućnost ponavljanja, tehnički je na najvišoj razini. Najbolji bek lige mora naći svoje mjesto u ovom izboru. I na kraju, peti u mom izboru je Mario Šitum. On je odličan igrač koji je već u nekoliko navrata otkad je došao u Dinamo, pokazao da će biti pojačanje u nastavku sezone”, rekao je Maleš nakon što je glasao, prenosi tportal.

MAXtv prva liga – poredak najboljih igrača:

1. Franko Andrijašević (Rijeka) 54
2. El Arbi Hillel Soudani (Dinamo) 50
3. Stefan Ristovski (Rijeka) 30
4. Ante Ćorić (Dinamo) 24
5. Mario Gavranović (Rijeka) 16
6. Matej Mitrović (Rijeka) 16
7. Marko Vešović (Rijeka) 12
8. Filip Bradarić (Rijeka) 10
9. Marko Futacs (Hajduk) 10
10. Lovre Kalinić (Hajduk) 10
11. Antonio Perošević (Osijek) 10
12. Josip Pivarić (Dinamo) 10
13. Filip Benković (Dinamo) 8
14. Eros Grezda (Lokomotiva) 8
15. Alexander Gorgon (Rijeka) 8
16. Fernandes Jr. (Dinamo) 6
17. Zvonimir Kožulj (Hajduk) 6
18. Mate Maleš (Rijeka) 4
19. Jakov Filipović (Inter) 2
20. Lovro Majer (Lokomotiva) 2
21. Ivan Pešić (Split) 2
22. Mario Šitum (Dinamo) 2

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari