JADRANSKI DERBI

HNK Rijeka objavila priopćenje za navijače uoči nedjeljnog derbija Rijeka – Hajduk

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u utakmici 34. kola Hrvatski telekom Prve lige

“Ulazi na stadion za gledatelje otvaraju se u 15 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.”, priopćili su iz HNK Rijeka.

U prodaji je još samo manji broj ulaznica za sjevernu tribinu koje se prodaju isključivo članovima HNK „Rijeka“ i kluba navijača „Armada“. Prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 13 sati, a na istočnim blagajnama od 15 sati.

Prodaje ulaznica za gostujuće navijače HNK „Hajduk“ neće biti na stadionu HNK „Rijeka“. Također, zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK „Hajduk“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine već samo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

“Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.”, priopćili su iz Kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari