HNK Rijeka počinje zimske pripreme, poznati suparnici u pripremnim utakmicama

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Nakon kraćeg odmora tijekom božićno-novogodišnjih blagdana, prvotimci Rijeke u ponedjeljak 6. siječnja započinju zimske pripreme prvim ovogodišnjim treningom na Rujevici

Za razliku od prijašnjih sezona kada su se za proljetni nastavak prvenstva pripremali u inozemstvu, nogometaši Rijeke glavninu zimskih priprema obavit će u obližnjem Umagu.

Trener Simon Rožman vodit će prvi dio priprema na Rujevici (06.01 – 11.01.) a zatim 13. siječnja Bijeli kreću u Umag gdje će boraviti do 17. siječnja, te u drugom navratu od 20. 01. – 24.01.

Tijekom tog razdoblja HNK Rijeka odigrat će u Umagu tri pripremne utakmice:

15.1. HNK Rijeka – FC Slovacko (15 sati)
17.1. HNK Rijeka – Budafoki MTE (15 sati)
22.1. HNK Rijeka – Triglav Kranj (15 sati)

Utakmice u Umagu bit će zatvorene za javnost (postoji mogućnost promjene satnica).

Prvu provjeru na Rujevici Bijeli će imati 25. siječnja kada će se ogledati s nogometašima ljubljanske Olimpije (15 sati). Ta utakmica bit će otvorena za gledatelje.

HNK Rijeka u nastavak prvenstva (20. kolo) kreće u subotu 1. veljače susretom s Lokomotivom u Zagrebu. Prvu utakmica proljetne polusezone na Rujevici Rijeka će odigrati 8. veljače od 17 sati sa momčadi Slaven Belupa.

Uoči nastavka prvenstva HNK Rijeka zauzima treće mjesto na ljestvici Hrvatski telekom Prve lige s bodom zaostatka za drugoplasiranim Hajdukom, dok Dinamo na vrhu ima 13 bodova prednosti ispred Rijeke.

Rezultati by SofaScore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari