HNK RIJEKA ULOŽILA ŽALBU NA KAZNU SVOM IGRAČU: “Na snimci se vidi da Andrijašević ništa nije dobacivao sucu”

Klub izražava nezadovoljstvo kaznom jer igrač HNK Rijeka Franko Andrijašević nije počinio prekršaj koji mu se stavlja na teret

Hrvatski nogometni klub Rijeka uložio je žalbu na odluku disciplinskog suca HNS-a za Prvu HNL Saše Pavličića Bekića kojom se Franko Andrijašević, igrač HNK Rijeka, kažnjava zabranom igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.

HNK Rijeka traži poništenje kazne.

– Franko Andrijašević nije napravio ono što mu se stavlja na teret. Na televizijskoj snimci se vidi da se Andrijašević ne približava sucu tako da mu ništa nije ni dobacivao i zbog toga tražimo poništenje kazne, rekao je Robert Frank, glasnogovornik HNK Rijeka.

Andrijaševića se kažnjava zato što je, kako se navodi u obrazloženju, po isteku utakmice Slaven Belupo – Rijeka što se odigrala u okviru 16. kola MAXtv Prve lige u Koprivnici, navodno došao do glavnog suca utakmice Andreja Burila i svojih suigrača vičući im: “Ostavi smrada jednog na miru”.

Klub izražava nezadovoljstvo kaznom jer igrač HNK Rijeka Franko Andrijašević nije počinio prekršaj koji mu se stavlja na teret.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari