KORONAVIRUS

Odgođena utakmica Rijeka – Osijek; Evo kada je novi termin

Foto: Pixsell

Utakmica 14. kola Hrvatski telekom Prve lige između Rijeke i Osijeka što se trebala odigrati u nedjelju 31. listopada na stadionu HNK Rijeka odgođena je zbog pojave koronavirusa u redovima NK Osijek.

Ulaznice kupljene za utakmicu 31. listopada vrijedit će i za novi termin odigravanja utakmice 8. prosinca u 17 sati. Sve upite vezano za ulaznice možete poslati na podrska@nk-rijeka.hr

U obrazloženju odluke Hrvatskog nogometnog saveza stoji da je NK Osijek dostavio zahtjev za odgodom utakmice 14. kola HT Prve lige Rijeka – Osijek zbog pojave i za sada potvrđene zaraze COVID-19 u momčadi među pet (5) standardnih igrača za koje je priloženo dostavljena dokumentacija od strane klupskog liječnika s pozitivnim nalazima testova igrača.

VIDEO DANA:

Sukladno odredbi članka 4. Propozicija natjecanja kojim je određeno da se pravo na odgodu utakmice na najmanje deset dana ostvaruje ako klub ima najmanje pet igrača zaraženih ili u izolaciji, na osnovu dostavljene dokumentacije donijeta je odluka o odgodi utakmice.

Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođena utakmica odigrati će se u prvom mogućem slobodnom terminu, a na osnovu potreba ugovornog partnera za TV prava HT Prve lige i mogućnostima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari