UPITAN DERBI KOLA

Neizvjesnost oko derbija Rijeka-Osijek, koronavirus u svlačionici gostiju

Prema rasporedu u nedjelju na Rujevici trebaju igrati Rijeka i Osijek, ali upitno je hoće li biti odigran u tom terminu…

Loša epidemiološka slika diljem Hrvatske, veliki broj zaražen i sve se polako počinje preslikavati i na sportske klubove.

Osječani počinju osjećati posljedice pa je tako zbog dijela zaraženih igrača druge momčadi odgođen dvoboj protiv zaprešićkog Intera koji je na rasporedu u dolazećem kolu.

“NK Osijek dostavio je 27. listopada zahtjev za odgodom utakmice budući da je kod šestorice standardnih igrača druge momčadi potvrđena zaraza COVID-19, a kao dokaz, klupski liječnik dostavio je pozitivne nalaze brzih antigenskih testova. Igrači su u izolaciji i čekaju se dodatni nalazi PCR testova. Sukladno odredbi članka 4. Propozicija natjecanja, kojim je određeno da se pravo na odgodu utakmice ostvaruje ako klub ima najmanje pet igrača zaraženih ili u izolaciji, na osnovu dostavljene dokumentacije donesena je odluka o odgodi utakmice i odluka da se ista odigra u prvom mogućem slobodnom terminu”, stoji u priopćenju povjerenika natjecanja Druge HNL Josipa Breznog.

Problema sa zarazom ima i u prvoj momčadi, prema informacijama koje posjedujemo zabilježeno je nekoliko pozitivnih slučajeva, ali i nekolicina igrača pokazuje simptome bolesti.

Testiranja će se nastaviti i vrlo je neizvjesno hoće li biti odigran u nedjelju dvoboj protiv Rijeke, piše Sportnet.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari