SMATRA SE ODGOVORNIM

Jakirović najavio da bi mogao otići iz Dinama nakon teškog poraza u Prištini od Ballkanija: ‘Vidjet ćemo što će sutra donijeti’

Photo: Marko lukunic/PIXSELL

Kad prespavam donijeti ću odluku jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te netko buši, ali kad izađeš na teren onda se moraš zapitati zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene, kazao je Jakirović

U susretu 2. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Prištini izgubio od Ballkanija sa 0-2 upisavši prvi poraz u skupini.

Golove za kosovski sastav zabili su Almir Kryeziu (45) i Walid Hamidi (83).

Nakon uvjerljive domaće pobjede (5-1) nad Astanom u prvom kolu Konferencijske lige, Dinamo je na gostovanju u Prištini doživio šokantan poraz.

‘Plavi’ su u Prištinu doputovali bitno oslabljeni. Sergej Jakirović je zbog ozljeda i bolesti imao velikih problema sa sastavom. Nedostajali su Bruno Petković, Dario Špikić i Stefan Ristovski zbog ozljeda, Robert Ljubičić zbog bolesti, dok Arijan Ademi nije niti prijavljen za grupnu fazu KL. Problema je imao i Josip Drmić. Međutim, bez obzira na brojne izostanke, Dinamo je odigrao ispod svake razine.

‘Ne znam je li za mene ovo zadnja utakmica’

Jakirović je nakon utakmice dao izjavu, a potom je održao i konferenciju za medije na kojoj je nagovijestio da bi mogao otići iz Dinama nakon ovakve utakmice.

“Čestitam Ballkaniju na apsolutno zasluženoj pobjedi. Oni su danas radili ono što sam ja htio da mi radimo. Pokušali smo nešto s izmjenama, ali nije išlo. Ispričavam se svim navijačima Dinama koji ovo ne zaslužuju. Ja snosim odgovornost za ovo, ali se i igrači trebaju zapitati u dubini svoje duše što rade jer ovo klub poput Dinama ne zaslužuje”, rekao je Jakirović u uvodu.

Je li ovo nekim igračima zadnja utakmica za Dinamo?

Ne znam je li za mene ovo zadnja utakmica. Kad prespavam ću donijeti odluku jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te netko buši, ali kad izađeš na teren onda se moraš zapitati zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene.

Je li vam smetao teren?

Teren je isti njima i nama. Ako ne možeš doći do duela, ako ne možeš nikoga proći i imaš tehničke pogreške moraš se zapitati što radiš. Treniraš svaki dan da budeš bolji, to je moj postulat. Možda igrači ne mogu bolje od ovoga, ako ne mogu, onda smo u ozbiljnim problemima.

Prespavat ćete i donijeti odluku, što ste s time mislili?

Da ću prespavati i donijeti odluku. Vidjet ćemo što će sutra donijeti, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari