SUPERSPORT HNL

U subotu Rijeka – Hajduk (18.30); Sopić: Ne smijemo podlegnuti pritisku

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka i Hajduk Jadranski derbi dočekuju na vodećim pozicijama, bijeli slavljem na domaćem travnjaku mogu izbiti na prvo mjesto uoči reprezentativne pauze.

– Na početku se moram ispraviti jer rekao sam prije sedam dana da “pola” grada živi za ovu utakmicu, ispravili su me i pojasnili da cijela Rijeka živi za ovu utakmicu, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke, u najavi Jadranskog derbija.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

– Ne smijemo podlegnuti pritisku, moramo odigrati svoju utakmicu, da damo sve što možemo u tom trenutku i pokušamo uzeti tri boda. Bez obzira na pritisak, utakmica se igra za tri boda i ova utakmica u konačnici neće ništa odlučiti, rekao je Željko Sopić.

– Očekivanja u uvijek ista. Kroz cijeli tjedan radili smo jako dobro, ostali su neki detalji i finese koje treba doraditi, bit ćemo spremni i možemo očekivati dobru utakmicu, rekao je Nediljko Labrović, kapetan Rijeke.

Konferenciju za medije pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari