RIJEČKI ALBANCI NA EURU 2016 Balaj&Roshi: Osjećaj je kao da smo osvojili Europsko prvenstvo!

 

Bekim Balaj i Odise Roshi vratili su se u Rijeku nakon velikog uspjeha u dresu reprezentacije Albanije koja je prvi put u povijesti osigurala plasman na Europsko prvenstvo.

Balaj i Roshi bili su pomalo umorni nakon velikih napora, ali i vidljivo sretni zbog velikog uspjeha svoje reprezentacije.

– Pritisak je bio u utakmici proti Armenije jer morali smo pobijediti. Dobro smo krenuli, rano smo zabili i to je bilo odlično za nas. Kontrolirali smo utakmicu. Cijela Albanija je slavila s nama, tek kada smo se vratili smo vidjeli što smo napravili. U Albaniji se slavilo kao da smo osvojili Europsko prvenstvo. Profesionalci smo dugo vremena, ali nikada nisam imao takav osjećaj – rekao je Bekim Balaj.

Nogometnu reprezentaciju dočekao je državni vrh koji je odlikovao reprezentativce. – Čak i u zadnjim minutama utakmice protiv Armenije nismo mogli vjerovati da idemo na Europsko prvenstvo. Zaslužili smo plasman u Francusku – rekao je Bekim Balaj.

Odise Roshi dobio je priliku igrati u povijesnoj utakmici protiv Armenije.

– Osjećaj je bio kao da smo osvojili Europsko prvenstvo – rekao je Odise Roshi. – Protiv Srbije je trebalo završiti 0:0 jer uoči završnih minuta utakmice nisu imali niti jednu priliku. Željeli smo više od boda zato smo i dobili gol u završnici. Protiv Armenije smo igrali pod velikim pritiskom. Znamo da su svi bili razočarani zbog poraza od Srbije. Nismo smjeli propustiti ovu priliku za plasman na Europsko prvenstvo – rekao je Odise Roshi.

Doček u Tirani bilo je jedinstveno iskustvo, a postoji mogućnost da Balaj i Roshi na Europskom prvenstvu odmjere snage protiv Marka Leškovića i Ivana Vargića koji su u kvalifikacijama za EP bili dio hrvatske reprezentacije.

– Ne želim igrati protiv Hrvatske! Znamo da je Hrvatska kvalitetna i nju želimo izbjeći- zaključio je kroz smijeh Odise Roshi. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari