Juniori Orijenta 1919 ostvarili velik uspjeh! Plasirali se u 1. HNL!

Mladi orijentaši u odlučnoj utakmici za plasman u Prvu HNL Juniori pobijedili su NK Solin nakon izvođenja jedanaesteraca

Juniori Orijenta 1919 ostvarili su velik uspjeh, plasman u Prvu hrvatsku nogometnu ligu za juniore! Povijesni je to uspjeh jer su se mladići plasirali u elitu hrvatskog nogometa i naredne sezone igrat će utakmice s najrenomiranijim hrvatskim klubovima. Dogodilo se to u godini u kojoj je i seniorska momčad ostvarila podvig plasiravši se u viši rang natjecanja, u Drugu HNL!

Uspjeh je ostvaren u finalnoj utakmici kvalifikacija koju su Orijentaši igrali s vršnjacima iz NK Solin. Utakmica je odigrana sinoć u Karlovcu a Riječani su odigrali izjednačenu utakmicu koja je u regularnom dijelu okončana rezultatom 1:1 što se može smatrati pothvatom jer su orijentaši dio utakmice odigrali s igračem manje.

Nakon izvođenja jedanaesteraca crveno-bijeli s Krimeje su se pokazali boljom momčadi te su svojoj generaciji i klubu omogućili povijesni plasman u 1. HNL Juniori.

Prije toga, u polufinalu, juniori Orijenta 1919 pobijedili su vršnjake iz HNK Cibalia Vinkovci rezultatom 1:0. Strijelac je bi Vukajlović udarcem s 11 metara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari