LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:2

Juniori Rijeke preuzeli prvo mjesto na ljestvici ispred Dinama i Hajduka!

Juniori Rijeke pobijedili su na teškom gostovanju momčad Lokomotive 2:1 preuzevši prvo mjesto na ljestvici!

LOKOMOTIVA – RIJEKA 1:2

ZAGREB – Utakmica 15. kola Prve HNL – juniori: Lokomotiva – Rijeka 1:2 (0:0). Nogometni stadion Zagreb. Gledatelja: 100. Sudac: Sabina Bolić (Zagreb).

Strijelci: 1:0 Krivak (67′), 1:1 Mikloš (78′), 1:2 Dujmović (79′).

Žuti kartoni: Markanović (Lokomotiva), Bristrić, Gajzler, Dujmović, Mikloš, Bodetić (Rijeka).

Crveni karton: Momčilovski (Rijeka, 90’+2).

LOKOMOTIVA: Vincelj, Đekić, Matić, Krivak (od 87′ Hrs), Zlatunić, Stanić (od 82′ Matijević), Čabrajić, Kukavica (od 46′ Leko), Canjuga, Batur, Markanović.

RIJEKA: Jurak, Šuke, Bodetić, Burčul, Dujmović, Bristrić (od 65′ Mikloš), Babić, Gajzler, Coupland (od 65′ Momčilovski), Kukoč (od 68′ Begonja), Panić (od 87′ Begović).

Naime, Rijeka je na gostovanju trećeplasiranoj Lokomotivi nanijela treći poraz, dok je Dinamo na gostovanju u Osijeku doživio drugi posrtaj te nakon 15. kola i pola prvenstva, bijeli su samostalno preuzeli prvo mjesto.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmice, igrala je vrlo agresivno i visoko, no nakon početnih pet minuta, Rijeka je uspostavila kontrolu i počela stvarati prilike.

U prvom poluvremenu Gajzler je zakasnio za nekoliko centimetara na sjajan ubačaj Bristrića, dok je odličan udarac Couplanda dobro obranio vratar Lokomotive. U smiraju prvog dijela odličan udarac Bristrića vratar Lokomotive krajnjim naporom odbio je u korner.

U drugo poluvrijeme Rijeka je ušla još odlučnije, Lokomotiva se uglavnom branila na svojoj polovici čekajući priliku iz kontre.

Rijeka je prva prijetila u nastavku, sjajan udarac Bristrića prošao je uz gol, dok sjajna minijatura Gajzlera završila je u bloku u trenutku kada su svi već vidjeli loptu u mreži. Momčilovski je pak pogodio gredu nakon koje je lopta šetala po gol crti!

U jeku dominacije Lokomotiva je brzo otvorila jedan kontranapad iz kojega je povela 1:0. Nakon povratne lopte i Krivak je poentirao s deset metara – 1:0.

Rijeka nije odustala, bijeli su krenuli još jače, a nakon promašaja Gajzlera i Begonje, u 78. minuti Mikloš je, nakon sjajne minijature na desnoj strani, topovski pucao s 20-tak metara za izjednačenje!

Rijeka je dodala gas u završnici, samo minutu nakon izjednačenja, Gajzler je oštro ubacio iz kornera, Šuke prebacio glavom na drugu vratnicu gdje loptu spremno dočekuje Dujmović i poentira za veliko i zasluženo slavlje Rijeke – 1:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari