KAKAV GOL! Kramarić briljira u Bundesligi u Hoffenheimu, no za Čačića i Mamića to nije dobro!

Andrej Kramarić sjajnim je zgoditkom torpedirao Wolfsburg, sudionika četvrtfinala Lige prvaka, a izborio je i jedanaesterac

Svojim trećim golom u proljetnom dijelu prvenstva, otkako je u Njemačku stigao na posudbu iz Leicestera (kojim vladaju neprikosnoveni Vardy i Mahrez), Andrej Kramarić polako ali sigurno izvlači Hoffenheim s pretposljednjeg mjesta Bundeslige.

krama gol

Danas je Kramarić u utakmici 26. kola Bundeslige sjajnim eurogolom već u trećoj minuti torpedirao Wolfsburg, sudionika četvrtfinala Lige prvaka, a izborio je i jedanaesterac kojeg njegov suigrač Kevin Volland međutim nije realizirao pa je utakmica okončana „samo“ s 1:0 za domaći Hoffenheim koji se ovim trobodom pove približio „luci spasa“.

http://www.dailymotion.com/video/x3xfait_1-0-andrej-kramaric-goal-hd-hoffenheim-vs-wolfsburg-12-03-2016-hd_sport

Bundesliga – 26. kolo:

Hoffenheim – Wolfsburg 1-0
Borussia M. – Eintracht 3-0
Hannover – Koeln 0-2
Darmstadt – Augsburg 2-2
Ingolstadt – Stuttgart 3-3

Hrvatski nogometaš zabio je u trećoj minuti nakon što se sjajno oslobodio čuvara i pogodio suprotni kut gostujućeg gola. Jednako atraktivni bili su prethodni Kramini golovi za Hoffenheim (glavom i ljevicom u rašlje!), no sve ovo nije dovoljno za „slijepce“ Čačića i Mamića koji za predstojeće prijateljske utakmice Hrvatske nisu pozvali Kramarića i još neke igrače, no jesu cijeli niz svojih štićenika iz „zna se“ čije svlačionice.

bundesliga tablica

https://www.youtube.com/watch?v=JFZiXFtx8WA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari