KAPETANI BIRAJU: Marin Tomasov najbolji nogometaš HNL-a u 2015.!

Marin Tomasov, nogometaš Rijeke, izabran je za najboljeg igrača u 2015. godini u izboru kapetana momčadi hrvatskih prvoligaša kojega organizira T-portal.

Tomasov je izabran u jakoj konkurenciji s čak ukupno 66 glasova. Drugo mjesto pripalo je Iliji Nestorovskom (Inter, 36 glasa), dok je treći bio Marko Pjaca (Dinamo, 32 glasa). Marin je nagradu preuzeo na svečanoj dodjeli u Zagrebu.

Podsjetimo, Marina Tomasova apostrofirali smo i na portalu Riječanin kako ponajboljeg igrača Rijeke ove polusezone, javno upitavši izbornika i druge odgovorne u hrvatskom nogometu zašto Marin nikako ne može do pozivnice u reprezentaciju Hrvatske u OVOM tekstu.

– Velika je čast primiti nagradu T-portala za nogometaša godine. Nagrada je tim vrijednija budući da su me izabrali kolege i sportski rivali na travnjaku. Drago mi je da su prepoznate moje igre, ali moram prije svega zahvaliti HNK Rijeka na pruženoj prilici i mojim suigračima u klubu jer momčad uvijek izbaci pojedinca u prvi plan, te naravno navijačima koji nas vjerno prate i bodre na svakoj utakmici – rekao je Marin Tomasov.

Rijeka je tako treću godinu zaredom dobila prestižnu nagradu. Prošle dvije sezone nagradu su osvajali Leon Benko i Andrej Kramarić. Inače, ovo je četvrti put da je nogometaš Rijeke dobio nagradu T-portala. Prvi kojem je to pošlo za rukom bio je Tomislav Erceg 2004. godine.

– Rijeka proteklih godina odlično radi što dokazuje činjenica da nagradu za nogometaša godine treću godinu zaredom osvaja nogometaš Rijeke. Nadam se da će Rijeka nastaviti s dobrim igrama u 2016. godini i postizati još bolje rezultate. Hvala dragom Bogu na zdravlju i mojoj obitelji koja je uvijek uz mene u svim trenucima, i kada je loše i kada je dobro. Uvijek mi daje podršku i bez nje sve ovo ne bih nikada postigao – zaključio je Marin Tomasov. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari