KREPAT MA NE MOLAT! HNK Rijeka objavila fantastičan “pozivni” video pred utakmicu Rijeka-Gent

Nogometaše Rijeke u četvrtak 29. kolovoza u 20 sati očekuje uzvratna utakmica play-offa Europske lige protiv Genta

U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Gentu Riječani su ostvarili “aktivni poraz” (1:2), jer im eventualna pobjeda na Rujevici rezultatom 1:0 donosi sveukupnu pobjedu nad Gentom i ulazak u jednu od skupina Europske lige što bi bio izvanredan uspjeh za Riječane.

Pored lijepe financijske injekcije koju bi donijelo još najmanje šest utakmica u okviru Europske lige, uživali bi i navijači koji bi na Rujevici i na gostovanjima navijali za Bijele protiv nekih od najatraktivnijih europskih momčadi!

Stoga je i na Rujevici i među navijačima već počela opća mobilizacija kako bi se dostigao taj toliko željeni cilj. Kako bi još dodatno povećali naboj i interes među navijačima, u HNK Rijeci “složili” su atraktivni promotivno-pozivni video s prizorima uoči, za vrijeme i nakon utakmice Gent-Rijeka.

Video pod sloganom “Krepat ma ne molat” (kojemu se sa zadovoljstvom pridružio i vaš portal Riječanin!) već izaziva veliku pažnju, a možete ga pogledati i ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari