NAJJAČI PAR ČETVRTFINALA

KUP HRVATSKE: Nogometaši Rijeke u četvrtfinalu gostuju kod Osijeka

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u četvrtfinalu Kupa Hrvatske igrat će protiv Osijeka

Utakmica će se igrati Gradskom vrtu, a datum odigravanja je 3. ožujka 2021. godine.

Rijeka je dosad u šest navrata osvojila Rabuzinovo sunce, a trofej namijenjen pobjedniku Kupa Hrvatske osvojila je u posljednje dvije sezone.

Gorica će igrati s boljim iz susreta Hajduka i Zagreba, dok će Slaven Belupo u slučaju pobjede nad GOŠK-om ići na Dinamo. Dvoboj dva niželigaša Oriovca i Rudara će iznjedriti protivnika za pobjednika susreta Šibenika i Istre 1961.

Podsjećamo, susret Osijeka i Rijeke bit će repriza polufinala Kupa 2019/20 koje je bilo druga nogometna utakmica u Hrvatskoj nakon pauze zbog koronavirusa. Osijek je tada na Rujevici poveo s 2:0, ali je Rijeka napravila veliki preokret nakon kojeg se i danas vuku sudački repovi, a na kraju je i osvojila Kup u Šibeniku protiv Lokomotive.

Osijek je u HT Prvoj ligi trenutno na diobi prvog mjesta s 33 boda, dok je Rijeka četvrta s 13 bodova manje, ali i pet odigranih utakmica manje.

Parovi četvrtfinala: Oriolik/Rudar – Šibenik/Istra 1961, Dinamo – GOŠK/Slaven Belupo, Gorica – Zagreb/Hajduk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari