Lak posao u Berlinu: Deset razlike kontra Spandaua 04!

Primorje EB

SPANDAU 04 – PRIMORJE EB 15-5 (1:5,3:4, 0:4,1:2)

Plivalište u Berlinu. Gledatelja 500.

SPANDAU 04: Baksa, Famera 1,Schlanstedt, Ćuk 1, Preuss, Jüngling 1, Marković, Miers, Stamm, Oeller, Restović 1, Donner 1, Hohne.
PRIMORJE ERSTE BANKA: Vićan, Burić 1, Radu 5, Krapić, Buljubašić 2, Sukno, Muslim 1, Peroš, Mudražija, Elez 1, Šetka 3, Garcia 2, Lazović.
Igrač više: Spandau 04 9 (2), Primorje EB 8 (5). Peterci: Spandau 04 0, Primorje EB 0.

U utakmici 8. kola skupine B vaterpolske Lige prvaka vaterpolisti Primorja EB lakše od očekivanog stigli su do visoke pobjede nad domaćinima. Utakmicu su pod svoju kontrolu uzeli od samog početka, i već nakon prve četvrtine (5:1 za goste!) bilo je jasno da će bodovi u Rijeku.

Jedan od ključeva uspjeha bila je odlična iskorištenost igrača više, ali i dobra obrana protiv igrača više u plivalištu za njemačku momčad – od devet takvih situacija, Primorjaši su primili samo dva gola!

Kao puno puta ove sezone, najraspoloženiji je bio jednostavno nezadrživi centar Radu s pet postignutih zgoditaka, a istaknuo se i Šetka s tri pogotka.

Ovom pobjedom Primorje EB je zadržalo velike izglede da s dvije pobjede u posljednja dva kola (oba susreta na domaćem bazenu!) protiv Galatasaraya i Szolnokija ugrabi prvo mjesto skupine, što otvara lakši put prema finalu Lige prvaka i toliko željenom naslovu pobjednika tog natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari