MATJAŽ KEK: Kod igrača se nakon isključenja Balaja pojavio inat

Nogometaši Rijeke odnijeli su vrijedna tri boda iz Parka mladeži. Unatoč teškoj utakmici i činjenici da su u završnici igrali s igračem manje.

Nakon utakmice vrlo brzo je izvučen podatak da Matjaž Kek u posljednje 23 utakmice ne zna za poraz od splitskih momčadi,

– Čestitke igračima što su dobili ovu utakmicu i što su izdržali sve što je bilo na terenu. Svladali smo protivnika koji je pokazao kvalitetu, ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Nije bilo lako igrati, nedostajalo nam je nekoliko igrača. Utakmica je bila žustra i agresivna, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Ekipa se vrlo dobro postavila s igračem manje, pojavio se onda i inat kod igrača. Potrošnja u tim trenucima je strahovita i igrači su izdržali puno u ovoj utakmici. S deset igrača držali smo Split daleko od gola. Ovo je slatka i vrijedna pobjeda, znao sam da će biti teška utakmica, zaključio je Matjaž Kek.

U videu HNK Rijeke pogledajte što je još nakon utakmice u Splitu izjavio Matjaž Kek

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari