MIŠKOVIĆ OTKRIO ISTINU O KRAMARIĆU: Priče o Dinamovom poklanjanju igrača Rijeci su samo priče

Druželjubivi Andrej Kramarić tijekom posjeta treningu morčića 1. gola fotografirao se i s majkama malih nogometaša

Damir Mišković, predsjednik Rijeke, odlučio je progovoriti o prelasku Andreja Kramarića u Rijeku koji je svojedobno šokirao javnost

Andrej Kramarić igrač je koji je ostavio neizbrisiv trag za svoga boravka u redovima HNK Rijeke, a njegovi ligaški pogotci „kao na traci“ već su odavno dio navijačkog folklora. Kramarićev doprinos ključan je moment u usponu Rijeke do skupina Europske lige, i upravo je velikim dijelom na majstorijama i golovima „plemenitog“ napadača Rijeka u iznimnoj konkurenciji Lyona, Seville, Betisa… ostvarila neke vrlo zapažene rezultate na europskoj sceni.

I dok Andrej Kraamrić već nekoliko godina trese mreže u inozemnim klubovima, od engleskog Leicestera do njemačkoh Hoffenheima, još su „žive“ razne priče o njegovom odlasku iz Dinama i pristupanju Rijeci.

Jedna od omiljenih verzija toga događaja, posebno u redovima navijača Rijekinih suparnika u HNL-u, ona je kako je transfer Kramarića u Rijeku bio „samo dio šireg dogovora Mamića i Miškovića oko podjele interese i zajedničke dominacije u HNL-u“. No to je čista glupost i neistina, potvrdio je još jednom Damir Mišković, predsjednik Rijeke.

“Što se tiče priča o poklanjanju igrača, to su isto samo priče za novine. Istinu ljudi ne žele slušati”, rekao je Mišković za Jutarnji list i dodao:

“Jedina istina je da je bio izbačen iz momčadi nakon utakmice s Belupom te kako je isto poslijepodne njegov tata nazvao Rijeku i pitao može li doći njegov sin jer u Dinamu više ne može igrati. Ja sam mu odgovorio da može, ali ako dobije čiste papire iz Dinama, jer ja ne mogu platiti odštetu.”

Novinari bliski Mamiću nakon što je postalo izvjesno da će Rijeka, a ne Dinamo, na Kramariću zaraditi milijune, umirivali su javnost porukama kako hrvatski prvak ima postotak od Kramarićeve prodaje. Pričalo se o čak 40 posto…

“Kramarići su donijeli čiste papire i Dinamo tu nije imao nikakve postotke.”, zaključio je ovu priču (jednom za svagda?) Damir Mišković zaslužan za najveći izlazni transfer u povijesti Rijeke – odlazak Andreja Kramarića u Leicester bio je „težak“, naime, desetak milijuna funti…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari