RAZUMLJIVA GESTA

Galerija | Mišković: U nedjelju u Maksimiru članovi uprave Rijeke neće sjediti u loži već na južnoj tribini s navijačima

Predsjednik uprave HNK Rijeke potvrdio je danas na konferenciji za medije na Rujevici ono o čemu se već neko vrijeme priča u kuloarima

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 21.05 sati) u utakmici 6. kola SuperSport HNL-a.

“Nitko od članova uprave HNK Rijeke u nedjelju u Maksimiru, gdje Rijeka igra s Dinamom, neće sjediti u loži stadiona, utakmicu će promatrati s južne tribine gdje su navijači Rijeke. Ako stignem na utakmicu, i ja ću biti na jugu.”, rekao je Damir Mišković, predsjednik uprave HNK Rijeke, na današnjoj konferenciji za medije na Rujevici na kojoj je predstavljen novi trener bijelih Željko Sopić.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Što se dogodilo, dogodilo se, ali na ovaj način želimo poslati jasnu poruku o tome što mislimo o postupcima svih aktera ‘s one druge strane’ koji su kreirali do sada nezabilježen slučaj u hrvatskom nogometu”, pojasnio je Mišković referirajući se na iznenadno i šokantno napuštanje Rijeke dojučerašnjeg trenera Jakirovića i njegovo preuzimanje momčadi Dinama.

Željko Sopić: stvarno sam počašćen kao čovjek i kao sportski djelatnik

Novi trener HNK Rijeka stigao je s riječkom delegacijom iz Lillea.

– Ne dirnu me često ljudi, ali stvarno sam počašćen kao čovjek i kao sportski djelatnik. Dolazim u jedan od najvećih hrvatskih klubova, Rijeka kao klub i grad zaslužuju vrhunske domete. Već se protiv Lillea vidjelo da je Rijeka klub koji se nikog ne boji i tako ćemo nastaviti u budućnosti. Drago mi je da sam se na lijep način rastao s ljudima u Gorici jer moj neki moto je da se s ljudima uvijek sretnem dvaput, rekao je Željko Sopić, novi trener HNK Rijeka.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, izrazio je zadovoljstvo novim angažmanom.

– Treneru još jednom hvala, počašćeni smo Vašim dolaskom. U sportu treba vjerovati, uvijek sam optimist i uvijek ću stati iza igrača i trenera i da napredujemo, rekao je Damir Mišković, predsjednik Rijeke.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Dobrodošlicu treneru poželio je i Nikola Ivaniš, član Uprave HNK Rijeka.

– Svi znamo da naš trener iza sebe iza zavidnu igračku i trenersku karijeru. Zadovoljni smo što je prihvatio ponudu Rijeke da dođe na Rujevicu i preuzme prvu momčad. Uvjereni smo da će Rijeka s njime na čelu nastaviti uspješan niz, da smo klub koji može i koji predstavljati vrijednog u hrvatskom nogometu. Želim mu u ime kluba dobrodošlicu i nadam se da će svi koji su došli u Rijeku sportskim povodom i da će se u Rijeci osjećati dobro i da će od danas za njega i Rijeka značiti nešto više, rekao je Nikola Ivaniš.

U nastavku možete pogledati cijelu konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari