USUSRET UTAKMICI

Mišković uoči finala Kupa: “Rijeka je bolja od Dinama, idemo po pobjedu!”

Rijeka ima priliku osvojiti svoje sedmo Rabuzinovo sunce, nakon što je prva utakmica finala završila 0:0 u Maksimiru, pobjeda na rasprodanoj Rujevici donosi trofej.-“Nama treba pobjeda da bi uzeli hrvatski kup, ozračje je jako dobro i više-manje svi su zdravi i orni i učinit će sve da Rabuzinovo sunce dođe na Rujevicu. Kao i prije dva tjedna u prvenstvu, Rijeci treba pobjeda, tada je prikazala odličnu igru, ali nije bilo sreće, no ako opet ponovi takvu igru…

-” Ja se iskreno nadam da možemo, znam da su mladi imaju veliku želju, stvarno se nadam da ćemo poboljšati realizaciju i da ćemo iz tih šansi jednostavnije poentirati , rekao je Sopić. Bez obzira na staro pravilo gola u gostima, Rijeka nema namjeru biti opreznija, igra na svom stadionu pred svojim navijačima.

Optimističan je i predsjednik Rijeke -“Uvjeren sam da će dečki dati sve od sebe, navijači će dati sve od sebe i da ćemo dignut pehar u Rijeci, nada se Damir Mišković. No, nije predsjednik Rijeke još prežalio onaj drugi trofej.

-“Razočaran smo što nismo osvojili prvenstvo. Razočaran sam jer imamo odličnu ekipu, igrače, stožer. Da je Dinamo bolji od nas, u redu, dali bismo im ruku i čestitali. Mislim da je Rijeka bolja, ali tako se poklopilo. To je sport”, rekao je Mišković

Pobjedom Rijeke, ova dva protivnika susrela bi se u borbi za trofej Superkupa, a kako je Sopić morao ponavljati da u Kupu brani Zlomislić, zanimalo nas je što će biti u Superkupu. Takva pitanja Sopić ne propušta.

Utakmica počinje od 18 sati, ulazi na stadion otvaraju se od 16 sati, finale je proglašeno utakmicom visokog rizika, a glavni sudac bit će Jakov Titlić iz Potravlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari