PODRŠKA U PRAVI TRENUTAK

Galerija | NEZABORAVNO! Armada spektakularnim navijanjem i bakljadom podržala igrače Rijeke uoči gostovanja u Lilleu

U nikad čudnijim okolnostima, nakon iznenadnog i šokantnog odlaska dojučerašnjeg trenera Sergeja Jakirovića, igrači Rijeke u srijedu ujutro putuju na teško gostovanje u Lilleu u okviru play-offa Konferencijske lige. Pravi potez povukli su najvatreniji navijači Rijeke!

Nakon poziva navijačima, večeras se na posljednjem treningu bijelih uoči puta u Francusku uz pomoćni teren Rujevice okupilo više stotina najvatrenijih navijača Rijeke koji su glasnim bodrenjem i bakljadom igračima Rijeke dali do znanja da u novonastalim okolnostima nisu sami i da uživaju itekakvu podršku ne samo pripadnika Armade već i cijele Rijeke i svih simpatizera kluba s Kvarnera.

Navijači su priredili pravi spektakl vidno dirnuvši oduševljene igrače.

Poseban pozdrav Armade dobio je Radomir Đalović. Igračka legenda Rijeke jedini je član Jakirovićevog stručnog stožera koji nije s njim otišao u Dinamo. Rekao je da to ne može napraviti Rijeci koja mu je dala najveću priliku i kao igraču i kao treneru. Tako će on u četvrtak u Lilleu voditi momčad sa sportskim direktorom Darkom Raić-Sudarom. 

Navijačima se zahvalio kapetan momčadi Nediljko Labrović, ne samo zbog večerašnjeg spektakla već i zbog ogromne podrške tijekom cijele sezone.

Sigurni smo da će ovi prizori ostati urezani u srca igrača i da će na travnjak u Lilleu, a odmah potom i u Maksimiru, istrčati puni elana i želje za dobrim rezultatom!

Foto & video: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari