ROĐENI GOLGETER

NOGOMETNI SVIJET BRUJI O STROJU ZA GOLOVE: ‘Kramarić je podcijenjen, a nevjerojatan. Majstorski je zabio’

Twitter/Squawka

‘Hrvat je u kaznenom prostoru primio loptu fintiravši čak trojicu igrača’

Fantastični hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić nezaustavljiv je. Jučer je u Frankfurtu Eintrachtu zabio još jedan gol u Bundesligi, ovog puta u porazu svog Hoffenheima 2:1. OVDJE pogledajte Kramarićevo remek djelo.

Karakteristički “lažnjak”

Krama je u 18. minuti postigao prvi gol na utakmici, pogodivši same rašlje nakon njegova karakteristična “lažnjaka”. Kramariću je to bio šesti gol u prvenstvu u samo tri kola, a zabio je i dva u Kupu protiv Chemnitzera.

Prema javljanju službene Bundeslige na engleskom jeziku putem svog Twitter računa kao i specijalističkog nogometnog portala koji se bavi statistikom Squawke Footballa, Kramarić je na 10 golova u posljednje 4 ligaške utakmice…

“On jednostavno ne može prestati zabijati”, slažu se nogometni fanovi na društvenim mrežama.

 


Ima i onih koji se slažu u tome da je Hrvat podcijenjen…

Ukupno je zabio ove sezone 8 golova

Kako bilo, ukupno je ove sezone Kramarić na 8 golova za Hoffenheima u svim natjecanjima.

Kölnu je 19. rujna u prvom kolu Bundeslige u pobjedi Hoffenheima 2:3 zabio hat-trick, Bayernu je u pobjedi svoje momčadi 4:2 stavio dva i sad Frankfurtu. Trenutno je vodeći strijelac Bundeslige sa 6 golova…

Njemački mediji i fanovi koji prate Bundesligu oduševljeni su onim što Vatreni pokazuje na nogometnim terenima diljem Njemačke.

Sebastian Hoeneß: ‘Pretpostavljam da će Andrej ostati u klubu. Uvjeren sam u to’

Kako bilo, Sebastian Hoeneß iz Hoffenhaima komentirao je pisanja medija o Bayernu i Kramariću kazavši:

“Pretpostavljam da će Andrej ostati u klubu. Uvjeren sam kako će ostati s nama nakon što završi prijelazni rok”, prenosi njegove riječi RouteOneFootball.

Poznati njemački Kicker njegov pogodak Frankfurtu nazvao je neodoljivim.

“Hrvat je u kaznenom prostoru primio loptu fintiravši čak trojicu igrača, prije nego što je nevjerojatno lijevom zabio poput majstora”, stoji u tekstu Kickera.

Kramarićeva golgeterska učinkovitost odjeknula je i van europskih granica. Pa tako ugledni američki ESPN piše kako je Kramarić nezaustavljiv, ili kako su to oni istaknuli: “Andrej Kramarić je vruć“.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari