"ODLUČIVAT ĆE DETALJI"

Rožman: ‘Trebamo se resetirati u glavama, Slaven Belupo je dobro posložena momčad’

HNK Rijeka

Nakon pobjede u Kopenhagenu, Rijeka se okreće domaćem prvenstvu

Na Rujevicu dolazi Slaven Belupo s kojim je znala imati dosta problema, uostalom i izgubila je u zadnjem međusobnom dvoboju…

U Kopenhagenu su Riječani bili čvrsti, borbeni i kompaktni, zadovoljili su kriterije Simona Rožmana. Rožman poziva da se igrači okrenu Slaven Belupu jer ih čeka teška utakmica.

“Mislim da je to putokaz kako želimo igrati i kako se želimo ponašati. Koncentracija je bila jako dobra, igrači su sami sebi pokazali da mogu i na ovoj razini pokazati svoju kvalitetu. Sada je jako bitno kako ćemo se resetirati, gledati na utakmicu koja je ispred nas jer nitko neće razmišljati kako je bilo dva-tri dana ranije nego samo kako će biti u sljedećoj utakmici. Slaven Belupo je neugodan protivnik, ima jako iskusnu ekipu, dosta dobro posloženu i odlučivat će svaki detalj, sada se treba resetirati u glavama.”

Rožman smatra kako će nakon riječkog ulaska u skupinu Europske lige svi još više skinuti skalp njegove momčadi.

“Sada će protiv nas svi ostali htjeti još jače i još više, ali to je s druge strane i još veći izazov za nas jer će na drugoj strani svi biti na svom maksimumu. Zato ćemo i mi morati biti na svom maksimumu, veselim se tome, kasnije će biti i jako zgusnut raspored, ali to smo i htjeli, za to se radi. Najbitnije mi je da nitko ne poleti nego da se držimo svojih principa koji traju već godinu dana. Ja se nadam da već u sljedećoj utakmici možemo ponoviti dobru predstavu koju bi okrunili s tri boda.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari