POGLEDAJTE CIJELI MEČ

Video | Nokaut nakon dvije minute: Poraz Alena Babića u borbi za svjetski naslov. Pogledajte video!

U borbi za svjetski naslov Alena Babića, tehničkim nokautom sve je bilo gotovo. Pogledajte snimku meča!

Šokantan poraz Alena Babića u subotu navečer u Poljskoj. Babić je u Rzeszowu izgubio protiv domaćeg boksača Lukasza Rozanskog koji se okitio pojasom svjetskog prvaka u bridgerweightu.

Rozanski navalio poput bika

Poljak je navalio od početka borbe kao bik na svog suparnika, a Babić se u tome nije snašao. Hrvatski boksač nije uspio vraćati udarce, a Lukasz Rozanski ga je nemilosrdno mlatio malo više od dvije minute i natjerao suca na prekid borbe…

Bila je to stvarno kratka borba, 37-godišnji Poljak je do naslova svjetskog prvaka stigao nakon dvije minute i 10 sekundi borbe tehničkim nokautom.

Babić izgubio u dvanaestoj profi borbi

Babić je do sada dobio 11 borbi, od čega prvih 10 nokautom u teškoj kategoriji, a u posljednjoj je slavio protiv Poljaka Adama Balskog jednoglasnom odlukom sudaca, pri čemu je osvojio WBC-ov Silver pojas u bridgerweight kategoriji, koji je večeras propustio pretvoriti u onaj pravi koji ide svjetskom prvaku.

Rozanski nastavio niz nepobjedivosti

Rozanski je prije ove borbe dobio svih 14 profesionalnih borbi, imao 12 uzastopnih prekida i također je samo jedanput propustio nokautirati protivnika, ali to je bilo još na početku karijere. Nikad mu meč nije potrajao više od četiri runde, koliko je boksao u toj ranoj pobjedi 2015. godine. Isto je uspio i sada.

Za spomenuti kako je Babić imao priliku postati tek treći hrvatski boksač sa svjetskom titulom. Do sada je to uspjelo tek legendarnom Mati Parlovu koji je 1978. godine osvojio pojas WBC svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji, a to je 2007. uspjelo i Stipi Drvišu u WBA verziji iste kategorije, piše Net.hr.

Pogledajte cijeli meč u videu ispod naslova ove objave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari