SUPERSPORT HNL

Video | U nedjelju Gorica- Rijeka (15): Bijeli žele nastaviti pobjednički niz

Domaćin je u borbi za ostanak u ligi dok Rijeka postaje lovina na trećem mjestu

Nakon pobjede protiv Hajduka i skoka na treće mjesto na ljestvici, Rijeka gostuje u Velikoj Gorici. Domaćin je u borbi za ostanak u ligi dok Rijeka postaje lovina na trećem mjestu.

Rijeka će u nedjelju na noge Gorici koja je – iako još uvijek na posljednjem mjestu – oživjela svoje nade u ostanak u najboljem ligaškom društvu.

”Jasno nam je da moramo maksimalno ozbiljno shvatiti utakmicu. Očekujem čak i težu utakmicu od one protiv Hajduka… ova ekipa Gorice će sve napraviti da nam maksimalno oteža – kao što ćemo i mi njima.”,kaže trtener RijekeSergej Jakirović.

Gorica je nekoliko sezona bila crna mačka Riječanima, a upravo je Jakiroviću Gorica bila prvi prvoligaški klub koji je vodio.

”Znam da je Rijeka mamac za publiku, tako je bilo I dok sam ja bio u klubu. Dolazilo je puno navijača s obje strane tako da očekujem jednu stvarno stvarno dobru i zahtjevnu utakmicu”,dodajeJakirović.

Rijeka je u jednom dijelu sezone bila upravo na poziciji Gorice, a sada je zasjela na treće mjesto.

“Psihološki mislim da će biti teža utakmica za njih nego za nas. Mi želimo zadržati poziciju na kojem smo sad, ovisimo sami o sebi i ne moramo gledati druge”, kaže Jakirović.

Nakon velikog skoka na ljestvici sada je Rijeka postala lovina, no trener Rijeke u svakoj utakmici želi isti pristup kao i do sada.

Rijeku u trinaest dana očekuju četiri utakmice. Prema riječima Jakirovića, do nedjelje pod znakom pitanja bit će nastup Dilavera, donosi Kanal RI.

Susret u Velikoj Gorici igra se u nedjelju s početkom u 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari