OJAČANA OBRANA „RIJEKE“: Matej Mitrović produžio ugovor, Josip Elez stigao na jednogodišnju posudbu!

Dobre vijesti stižu iz tabora Bijelih: hvaljeni stasiti branič Matej Mitrović produžio je ugovor s HNK Rijeka na tri godine i bit će priključen prvoj momčadi!

Mitrović je proteklih godina činio okosnicu riječke obrane.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor i žao mi je jedino da već ranije to nismo riješili. Dobro sam trenirao i vjerujem da neću imati nikakvih problema s formom i lako ću se uključiti u trenažni proces prve ekipe, rekao je Matej Mitrović koji je u dresu Rijeke upisao 77 utakmica i postigao tri gola.

Branič Rijeke ujedno je upisao i jedan nastup u dresu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Argentine 2014. godine.

Obrana Bijelih dodatno je ojačana: čini se da je u završnoj fazi posao s posudbom Josipa Eleza, igrača rimskog Lazija koji na Rujevicu stiže na jednogodišnju posudbu no Rijeka će imati i opciju otkupa na kraju sezone.

Josip Elez, 22-godišnji stoper, bivši je igrač Hajduka koji je s Poljuda 2013. Godine otišao u Rim za 400 tisuća eura no u Laziju nikada nije dobio pravu priliku. Iigrao na posudbama u Grossetu (15 utakmica, jedan gol), mađarskom Honvedu (13 susreta) i danskom Aarhusu gdje je odigrao posljednju sezonu (25 nastupa uz 2 gola).

Rijeka danas u Snašićima na 60. obljetnici NK Polet

Nogometaši Rijeke u utorak (17.30) gostuju u Snašićima, malom mjestu kraj Labina gdje će odmjeriti snage protiv Poleta, lokalnog nogometnog kluba koji slavi 60. rođendan.

Poveznica dvaju klubova je i vratar Rijeke Andrej Prskalo koji je iz susjednog sela (Mali Golji). Bit će to prava nogometna fešta, Rijeka na području Labinštine uživa veliku potporu.

– Ja sam iz susjednog sela i drago mi je da upravo Rijeka gostuje na ovoj proslavi i da smo uspjeli na kraju sve dogovoriti i realizirati. Vjerujem da nas čeka jedna dobra utakmica, prava nogometna fešta i prilika da navijači vide Rijeku, rekao je Andrej Prskalo, vratar Rijeke.

Riječki nogometaši u Snašićima će odigrati drugu pripremnu utakmicu uoči nove sezone. Hrvatski nogometni klub Rijeka posljednji je put na području Labinštine gostovao u rujnu prošle godine kada su riječki prvotimci odmjerili snage protiv Rudara. Bio je to oproštaj Sandija Dobrića, nekadašnjeg igrača Rijeke, ali ujedno nastavak projekta “HNK Rijeka prijatelj djece”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari