ORIJENT 1919: Butorović ispraćen uz lijepe želje, Mikac spreman ostvariti zacrtani cilj

“Nije tajna da je naša želja Druga HNL, ali ne pod svaku cijenu odnosno ako ne uvidimo da je to financijski ostvarivo”, otkrio je danas dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin

U Orijentovu domu na Krimeji danas su se pred novinarima uiz najljepše riječi oprostili od starog, a pozdravili novog trenera. Hvaljeni Danilo Butorović odlazi u Saudijsku Arabiju u stožer Slavena Bilića u bogati Al Ittihad, što je “veliko priznanje i Orijentu”, istakao je dopredsjednik kluba Marinko Koljanin.

“Danilo Butorović je gotovo dvije godine odličnoo vodio Orijent 1919 uz sjajne rezultate. Njegov odlazak u Al Ittihad je veliki kompliment njemu, ali i Orijentu 1919. jer to znači da se i iz Orijenta može otići na više i bolje pozicij”, istakao je Marinko Koljanin.

Danilo Butorović zahvalio je svima na lijepim trenucima u Orijentu 1919 i golemom ratzumijevanju koje je taj klub pokazao u ovom vrlo važnom trenutku za njegovu daljnju karijeru. Usto, istakao je kako je Marina Mikac odličan izbor za novog trenera Crvenih s Krimeje.

“Zahvalan sam svima koji su bili u proteklom razdoblju uključeni ovaj projekt, od igrača preko stručnog stožera do navijača. Nadam se da će moji dosadašnji suradnici nastaviti ovako i s novim trenerom o kojem mogu reći sve najbolje. Marin Mikac je pravi izbor za mojega nasljednika”, dodao je Butorović.

Marin Mikac vjeruje da je Orijent u sjajnoj situaciji i da je momčad spreman zadržati visoku razinu kvalitete

“Zahvalio bi se na povjerenju čelnika Orijenta 1919 što su odlučili meni prepustiti vođenje momčadi. Klub je usponu, i meni je kao mladom i ambicioznom treneru bivšem igraču izuzetno drago da sam došao u ovaj klub. Vjerujem u sebe, ekipu dobro poznajem i nastojagt ću nastaviti na Danilovu tragu što se rezultata na travnjaku tiče”, istakao je Mikac.

Dopredsjednik Koljanin dodao je da su uvjereni da je Mikac taj: “On je mlad, ambiciozan, željan, stručan i kvalitetan, kao i naša momčad. Očekujem da će Marin ostat s nama barem dvije godine kao i njegov prethodnik”, istaknuvši još jednom da pred momčad nije postavljen nikakav imperativ i da na Krimeji žele “stvoriti mladu, ambicioznu, stabilnu i potentnu momčad”.

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari