Pedesetak pripadnika Armade “odšutjelo” utakmicu, Bišćan se nada zajedničkim veseljima

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke pobijedili su na gostovanju Inter 2:1 u utakmici 11. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka je prekinula niz od šest prvenstvenih utakmica bez pobjede upisavši vrijedna tri boda u Zaprešiću. (OVDJE)

Na utakmici je bilo 50-ak pripadnika Armade koji su šutjeli tijekom utakmice u znak protesta zbog dovođenja Igora Bišćana na klupu kojemu ne mogu oprostiti “grijeh” iz prošlosti zbog kojega se Igor Bišćan već nekoliko puta ispričao svim navijačima Rijeke koji se smatraju uvrijeđenima. (OVDJE)

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U prvom razgovoru za medije nakon utakmice Bišćan je još jednom naglasio kako mu je žao zbog nastale situacije zbog nečega što se dogodilo jako davno u trenutku mladenačke nepromiščljenosti te kazao kako je skoncentriran na rad s momčadi. Izrazio je i nadu da će se stari nesporazum s dijelom navijača Rijeke nadvladati novim zajedničkim uspjesima momčadi i Kluba kojem je posvećen u potpunosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari