Raonić koristio svoje prilike, načeti Čilić ostao bez četvrtfinala Australian Opena

Marin Čilić ostao je bez prave prilike protiv Miloša Raonića koji ga je u tri seta porazio u osmini finala Australian Opena…

U meču osmine finala Australian Opena do pobjede je stigao Kanađanin Miloš Raonić koji je u tri seta bio bolji od Marina Čilića. Meč je okončan rezultatom 6:4, 6:3, 7:5.

Meč je trajao dva sata i 17 minuta, a Raonić je u petom međusobnom dvoboju stigao do druge pobjede. Hrvatski tenisač niej imao prave šanse protiv igrača koji je meč zaključio s 35 as servisa, 55 winnera i sve četiri spašene break šanse, donosi Sportnet.hr.

Prve dvije Kanađanin je spasio u sedmom gemu prvog seta, a kod vodstva 5:4 stigao je do 0:40 te iskoristio drugu break, a ujedno i set loptu.

Slične probleme Čilić ima i na početku drugog seta te odmah gubi svoj servis te je u zaostatku od 3:0. U tim trenucima smo saznali u čemu je problem Marinovog naglog pada, a to su ta bolna leđa koja ga muče kroz cijeli turnir. Čilić je pozvao medicinski time-out te je primio tretman za leđa. Nakon medicinske pomoći se hrvatski tenisač pribrao i počeo osvajati svoje servise, ali je za povratak u set bila potrebna pogreška Raonića.

Kanađanin je bio neumoljiv te je servirao gotovo bez greške. Ubacio je 80% prvog servisa, od čega 12 aseva, a sjajan mu je bio i drugi servis pa sa sigurnih 6:3 uzima i drugi set, a da Čiliću nije dao niti jednu priliku za povratak.

Čilić je kod vodstva 5:4 u trećem setu, na servis kanadskog tenisača, imao dvije vezane set lopte, no nijednu nije iskoristio. Nakon toga Raonić koristi svoju prvu, a zatim zaključuje meč u svoju korist, , donosi Sportnet.hr.

Australian Open, osmina finala:
Miloš Raonić – Marin Čilić 6:4, 6:3, 7:5

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari