SENZACIJA U AUSTRALIJI

Čilić priredio veliko iznenađenje, svladao 5. nositelja Australian Opena: Fantastičnom predstavom prošao u osminu finala

Lille: U 4. meču finala Davis Cupa sastali se Lucas Pouille i Marin Čilić 25.11.2018., Lille, Francuska - Na stadionu Pierre-Mauroy odigrano je finale Davis Cupa izmedju Francuske i Hrvatske. U prvom mecu treceg dana sastali su se Lucas Pouille i Marin Cilic. Marin Cilic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Marin Čilić je svladao ruskog tenisača Andreja Rubljova 3:1 i priredio iznenađenje na Australian Openu

Najbolji hrvatski tenisač, Marin Čilić, u treće kolo Australian Opena ušao je kao autsajder protiv Andreja Rubljova.

Hrvatski tenisač očito voli ulogu ‘underdoga’, pogotovo na velikim pozornicama kao što je ona Australian Opena. Rubljov je bio veliki favorit za pobjedu te peti nositelj na turniru.

 Da stvar bude zanimljivija, Čilić je u posljednje četiri godine upisao tek jednu pobjedu protiv top 10 igrača, te je od Rubljova gubio u prijašnjih pet mečeva.

Iznenadio na početku meča

Čilić je odmah priredio iznenađenje te je uzeo prva dva seta 7:5 i 7:6.

Čilić je u sjajnom meču izborio pobjedu te se plasirao u drugi tjedan Melbournea. Sada mu slijedi meč protiv Felixa Auger-Aliassimea.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari