(RIJEČANIN TV) DANAS ORIJENT-DINAMO II Fausto Budicin: “Dočekat ćemo Dinamo spremni!”

Nogometaši Orijenta 1919 u subotu 24. kolovoza igraju prvu ovosezonsku domaću utakmicu u okviru Druge HNL

Nakon 15 godina u Rijeku se vraća drugoligaški nogomet!

U petak poslijepodne na Krimeju je stigla dugoočekivana vijest: obnovljeni stadion je dobio HNS-ovu “uporabnu dozvolu” i utakmica 2. kola Druge HNL Orijent 1919-Dinamo II (subota 24. kolovoza, 17 sati) odigrat će se na Krimeji.

(RIJEČANIN TV) Saša Matijaš: U subotu na Krimeji priređujemo spektakl, a Dinamu II priredit ćemo “vatreni” doček

Na obnovljenu Krimeju danas (17) stiže Dinamo II koji je u 1. kolu odigrao neodlučeno (1:1) protiv Osijeka II. Riječ je o mladoj i izrazito potentnoj momčadi koja igra i juniorsku Ligu prvaka, a prije par mjeseci u tome natjecanju ispali su od Chelseaja u četvrtfinalu!

Trener Orijenta Fausto Budicin ipak je uoči ovoga susreta umjereni optimist:

“Sve je spremno, dobro smo radili kroz cijeli tjedan. Istina je da imamo malih neodumica oko sastava, imamo 2-3 igrača koji su načeti ozljedama, ali dočekat ćemo Dinamo II spremni!”

Igrače ne treba posebno motivirati?

“Samo ime suparnika, Dinamo II, dovoljna je motivacija za igrače. Očekujemo pun stadion i bodrenje publike što će nas sigurno dodatno motivirati, ali također moramo se držati i plana igre i ostati hladnih glava. Morat ćemo biti agresivni ali i mudri kako suparnik ne bi iskoristio naš eventulani trenutak preemotivnog “srljanja” prema golu”, kazao nam je Fausto Budicin koji je na kraju istaknuo kako je vjera u svoje mogućnosti pola puta do uspjeha!

Prema posljednjim informacijama, danas zbog lakše ozljede mišića neće igrati Vedran Gerc, a Sebastijan Antić još nije registriran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari