(RIJEČANIN TV) Saša Matijaš: U subotu na Krimeji priređujemo spektakl, a Dinamu II priredit ćemo “vatreni” doček

Upravo prije razgovora predsjednikom kluba Sašom Matijašem, na Krimeju je stigla dugoočekivana vijest: obnovljeni stadion je dobio HNS-ovu “uporabnu dozvolu” i sutrašnja utakmica odigrat ćer se na Krimeji

Naime, premda je Orijent 1919 još ranije dobio licencu za igranje u Drugoj HNL, do zadnjeg trenutka niie bilo sigurno hoće li se stići obaviti svi radovi na uređenju i uljepšavanju ljepotice na Krimeji. Potvrda je stigla danas poslijepodne, što je izmamilo osmijehe na lica predsjednika kluba Saše Matijaša i njegova potpredsjednika Marinka Koljanina.

Kako smo izvještavali već nekoliko puta, na tribine Krimeje ugrađeno je oko tisuću novih sjedalica talijanskog proizvođača, dotjerani su VIP box i mjesta za novinare, a proširen je i kapacitet tribine za stajanje.

Zadovoljstvo je tim veće što je prije tjedan dana, na otvaranju natjecanja u Drugoj HNL, Orijent 1919 u Čakovcu izborio vrijedan remi protiv Međimurja (1:1), što je posebno važno u kontekstu ogleda s vrlo jakim Dinamom II ove subote na Krimeji. Raspored naime nije mazio Krimejčane, i u slučaju dva poraza na startu prvenstva atmosfera na Krimeji ne bi bila baš najljepša.

Ovako, prvi bod je već izboren, a nogometaši Orijenta 1919 u subotu ne mogu zapravo ništa izgubiti: povoljan rezultat svima bi dodatno podigao samopouzdanje i dodatno pojačao bujicu optimizma na Krimeji.

No bez obzira na sve, u subotu se očekuje praznik nogometa i dobra igra obiju momčadi. Susret koji se ne propušta!

Stoga svi u 17 sati budite na tribinama obnovljene Krimeje i bodrite Crvene!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari