SJAJAN NASTUP

Riječanke zablistale u Dubaiju! Sinkro plivačice osvojile čak sedam medalja

Plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris s Međunarodnog natjecanja u umjetničkom plivanju u Dubaiju vratile su se sa 3 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane medalje.

Na međunarodnom natjecanju „Doubled sports international artistic swimming championship 2022“ u Dubaiju sudjelovalo je ukupno 18 klubova iz 9 država.

Riječke plivačice pratile su trenerice Valeria Petrachina i Anastasiia Arkhipovskaia, koja je kao peterostruka svjetska prvakinja u nedjelju držala Masterclass za plivačice klubova koji su sudjelovali na natjecanju.

Osim za plivačice, ovo je natjecanje bilo veliko iskustvo i za sutkinje Miju Maček, Sanju Pavić i Aleksandru Saršon Pezelj, koje su se okušale u suđenju drugih država i velikom broju prijavljenih rutina.  Vrhovna sutkinja natjecanja bila je Marija Šavko.

Nakon dva dana odmora, plivačice nastavljaju svoje pripreme za Hrvatski sinkro kup koji ih očekuje u ožujku u Zagrebu.

Rezultati

Kategorija 10 i mlađe:
5.mjesto SOLO: Marija Prokhorenko

Kategorija Mlađe juniorke (13-15 godina):

SOLO:
5. Katja Bedić
6. Paula Biagini

DUET:
3.mjesto: Katja Bedić i Paula Biagini

TIM:
1.mjesto: Katja Bedić, Paula Biagini, Rita Rančev, Ena Peričić, Mia Cvijić, Tina Račić, Klara Vidas, Vita Pavletić, R: Nastasija Gardijan

KOMBINACIJA:
1.mjesto: Katja Bedić, Paula Biagini, Rita Rančev, Ena Peričić, Mia Cvijić, Tina Račić, Vita Pavletić, Nastasija Gardijan, R: Klara Vidas

Kategorija seniorke:
SOLO
2.mjesto Matea Butorac
4.mjesto Petra Premuš
5.mjesto Mia Segarič
6.mjesto Tia Elena Fućak

DUET
2.mjesto Petra Premuš i Tia Elena Fućak
3.mjesto: Mia Segarič i Dora Stanković

TIM
1.mjesto
Magdalena Radovčić, Petra Premuš, Tia Elena Fućak, Maja Mrakovčić, Nora Ljubetić, Mia Segarič, Dora Stanković, Leonarda Zec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari