TREĆA MEDALJA SA SP-A

I Grobnik dočekao svog Vatrenog! Mladen Pilčić svečano dočekan u rodnim Dražicama

Pilčić je u Dražicama dočekan onako kako to i priliči vlasniku tri medalje sa svjetskih prvenstava u nogometu – bakljadom i vatrometom

Trg mlikarice, sredinom prosinca, još je jednom postao mjesto veselja i ponosa mještana Općine Jelenje. Naime, Nogometni klub Rječina, Caffe bar Max i Općina Jelenje spremno su dočekali grobničkog junaka iz Katra, ekonoma Vatrenih Mladena Pilčića – Šuju.

Dobri duh svlačionice Hrvatske nogometne reprezentacije i nezamjenjiv brk Grobnišćine, popularni Pile, pridružio se s tri medalje oko vrata sa Svjetskih nogometnih prvenstava.

Brončana medalja zaista ima zlatni sjaj, a i kako smo se i sami uvjerili svojom impozantnom veličinom i debljinom dominira, u odnosno na brončanu iz Francuske i srebrnu iz Rusije. Mladen je u šali kazao kako se na primjeru dodijeljenih medalja vidi da je Katar bogata država, kaže nisu štedjeli u izradi.

Pilčić je u Dražicama dočekan onako kako to i priliči vlasniku tri medalje sa svjetskih prvenstava u nogometu – bakljadom i vatrometom, a podršku su mu iskazali i sami mještani, prijatelji i poznanici. Podršku su mu na pozornici iskazali Sandro Klić, Kristijan Čaval, Mauro Barčić, Robert Marčelja, Tamara Brusić Jurić, kroz prigodne govore te simbolične poklone, u znak na predivno popodne u znaku snažnih emocija i ponosa na osam slova – Hrvatska.

Kroz dobro osmišljen program prisjetili smo se najznačajnijih trenutaka ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva ali i čuli ponešto informacija iz svlačionice, a i sam Mladen Pilčić prisjetio se svojih početaka koji nisu bili nimalo lagani. Mladen Pilčić najavio je i dobar rezultat u Ligi nacija, stoga vjerujemo da se ponovo vidimo na Trgu mlikarice – Šuji u čast.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari