LOV NA PRVI TROFEJ

Video | Riječki navijači stigli u Rotterdam podržati Vatrene: Sve je spremno za spektakl!

Nizozemcima je otpao vrlo važan igrač, a nama se pridružio finalist Lige prvaka. Više pogledajte u videu!

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Rotterdam, gdje je očekuje nastup na završnom turniru Lige nacija.

U nizozemski grad stigli su i navijači iz Rijeke – jedna dobro poznata ekipa, poznata nam s tribina Rujevice ali i svih drugih stadiona gdje je nastupala HNK Rijeka! Javljaju nam da se super provode i da neće štedjeti glasnice kako bi pružili najbolju moguću pomoć reprezentaciji Hrvatske u grotlu stadiona u Rotterdamu.

Vatrenima se pridružio i s njima otputovao finalist Lige prvaka Marcelo Brozović. Prvi će ispit naši nogometaši imati u srijedu, kada ih u polufinalu očekuje dvoboj s domaćinima turnira, reprezentacijom Nizozemske.

“Nismo se pretjerano fokusirali na Nizozemsku, uvijek gledamo da sebe pripremimo jer kad smo mi na pravoj razini onda nemamo problem s drugim momčadima. Nizozemska je sigurno velika reprezentacija, s velikim igračima, koji igraju u velikim klubovima. Uz to, Nizozemci su domaćini završnog turnira i utakmica sigurno neće biti lagana.

Međutim, u pitanju je jedna utakmica i nikad se ne zna, radujemo joj se i vjerujemo da možemo ostvariti plasman u finale. Kraj sezone je i rekli bismo da svi jedva čekamo da sezona završi, ali kod nas je suprotno, svatko od nas je na 120 posto. Ne vidi se umor, atmosfera je fantastična i svi vjerujemo da možemo osvojiti Ligu nacija”, istaknuo je na presici prije odlaska na put Lovro Majer. Više pogledajte u videu RTL-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari