RIJEKA DANAS U KOPRIVNICI – Matjaž Kek: Idemo otvorenim gardom, s velikim poštovanjem prema drugima!

Nogometaši Rijeke danas gostuju u Koprivnici kod Slaven Belupa (Gradski stadion, 19 sati) u utakmici 29. kola MAXtv Prve lige.

Rijeka i Slaven ove su sezone odigrali četiri utakmice, a uz tri remija u prvenstvu izabranici Matjaža Keka uspjeli su do prve pobjede stići u prvoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske.

– Gostovanja u Koprivnici su uvijek zahtjevna i neizvjesna. Ekipa koja je na domaćem terenu još kompaktnija, agresivnija i goropadnija. Mi smo u razmišljanjima od utakmice do utakmice. Ekipa je u dobrom stanju. Atmosfera je optimistična i moramo znati da nas svi čekaju kao zapete puške. To je privilegij ekipe u vrhu, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Imperativ pred igračima je da daju sve od sebe, da igraju za svoj klub, svoje navijače… Jednom te poljubi sreća, drugi put ne. Ekipa je na treningu pokazala zajedništvo i vidiš da su koncentrirani i da gledaju jedni druge u oči. To se sada mora pretočiti u utakmicu. Idemo otvorenim gardom, s velikim poštovanjem prema drugima, ustvrdio je Kek.

Ogled protiv Slaven Belupa najavio je i Ivan Vargić.

– Nadam se da će teren biti dobar i da kiša neće padati i da će nam omogućiti našu igru. Kako doći do pobjede? Maksimalnim zalaganjem i međusobnom podrškom i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, zaključio je Ivan Vargić.

U videu HNK Rijeke pogledajte što su još izjavili Matjaž Kek i Ivan Vargić….

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari